Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo çanta görmek

Rüyada bordo çanta görmek

Rüyada bordo çanta görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo çanta gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada bordo çanta görmek dertlerinin artacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada bordo tuvalet giymek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo çizme görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bordo ip görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bordo ceket giymek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, hile ile mal elde etmeye işaret etmektedir.

Rüyada bordo perde görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bordo kadife görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments