Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo kaftan görmek

Rüyada bordo kaftan görmek

Rüyada bordo kaftan görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, enerjisini toplayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo kaftan gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bordo kaftan görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah kaftanı görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, işbirliği içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor kaftan giymek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kaftan giymek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaftan görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments