Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaftan görmek

Rüyada yeşil kaftan görmek

Rüyada yeşil kaftan görmek evlenme yolunda adım atacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaftan gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Rüyada yeşil kaftan görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Rüyada padişah kaftanı görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada beyaz kaftan giymek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kaftan görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bordo kaftan görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments