Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaftan giymek

Rüyada beyaz kaftan giymek

Rüyada beyaz kaftan giymek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ağız tadının bozulmayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, asık yüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaftan giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz kaftan giymek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor kaftan giymek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işinin yoluna gireceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kaftan giymek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, hastalanacağına, şansın önünün kesileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kaftan giymek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sağlığının geri geleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine inanılır.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaftan görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments