Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kaftan giymek

Rüyada mor kaftan giymek

Rüyada mor kaftan giymek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, sorunların atlatılacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, cesaretinin yerine geleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada mor kaftan giymek gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada mor kaftan giymek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, istihdam edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kaftan giymek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kaftan giymek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine alamet eder.

Rüyada mavi kaftan giymek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, tatsızlık olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işarettir.

Rüyada bordo kaftan görmek de rahatının yerine geleceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments