Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kaftan giymek

Rüyada kırmızı kaftan giymek

Rüyada kırmızı kaftan giymek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, güzel haberler alacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kaftan giymek gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kaftan görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi kaftan giymek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaftan giymek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada mor kaftan giymek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada kaftan giymek hasta ise daha kötüye gideceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada bordo kaftan görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments