Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah kaftanı görmek

Rüyada padişah kaftanı görmek

Rüyada padişah kaftanı görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişah kaftanı gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada padişah kaftanı görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kaftan giymek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, masa başı bir işe gireceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaftan görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, ekmeğinin verimli olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada mor kaftan giymek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kaftan giymek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek sıkıntılarından kurtulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaftan görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, alım gücünü yitireceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments