Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, zorlukların biteceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Rüyada birinin kaftan giydiğini gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mor kaftan giymek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaftan giymek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kaftan giymek güzel huylarını terk edeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaftan giymek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, umutlarının kırılacağına yorulur.

Rüyada beyaz kaftan görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, adını işiyle duyuracağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo kaftan görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments