Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kaftan görmek

Rüyada kırmızı kaftan görmek

Rüyada kırmızı kaftan görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kaftan gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişah kaftanı görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, bol para kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kaftan giymek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaftan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada mavi kaftan giymek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaftan görmek hasta ise bakacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments