Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuktan kolye takmak

Rüyada boncuktan kolye takmak

Rüyada boncuktan kolye takmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada boncuktan kolye takmak gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada boncuklu kolye takmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada boncuktan kolye takmak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye takmak ayrılanların birleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk kolye görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye almak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek mutluluğunu çoğaltacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu kolye görmek başarıların artacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments