Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu kolye takmak

Rüyada boncuklu kolye takmak

Rüyada boncuklu kolye takmak çok kötü hissedileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Rüyada boncuklu kolye takmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Rüyada boncuktan kolye takmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu kolye takmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada boncuk kolye takmak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada boncuklu kolye görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada boncuk kolye almak verilen emeklerin boşa gideceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı boncuklu kolye görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, terfi alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments