Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk kolye almak

Rüyada boncuk kolye almak

Rüyada boncuk kolye almak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada boncuk kolye almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yorumları, tavsiyeleri veya eleştirileri sizin için önemli ipuçları içeriyor olabilir.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek her anlamda şifa bulmaya, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk kolye yapmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı boncuklu kolye görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada boncuktan kolye takmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye hediye almak makamını garantileyeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada boncuklu kolye görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments