Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu kolye görmek

Rüyada boncuklu kolye görmek

Rüyada boncuklu kolye görmek ticaretin önünün açılacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk kolye yapmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek rakipsiz hale geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada boncuk kolyeler görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada boncuktan kolye takmak bazen istemediği şeyler yapacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada boncuk kolye takmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments