Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk kolye takmak

Rüyada boncuk kolye takmak

Rüyada boncuk kolye takmak ticaretinin de bozulmayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalet eder.

Rüyada boncuk kolye takmak gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Rüyada boncuktan kolye takmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk kolye takmak borçların kolaylıkla kapanacağına, umutlarını yitireceğine, istediği projeleri yapamayacağına tabir olunur.

Rüyada boncuklu kolye takmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada kolye boncuk görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, bekarsa evleneceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye almak ün yapmayı başaracağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments