Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuklu kolye görmek

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada boncuk kolye almak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk kolye görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada kırmızı boncuklu kolye görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments