Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuklu kolye görmek

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok zor duruma düşüleceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, günahların da affolacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada nazar boncuğu vermek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments