Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk kolye görmek

Rüyada boncuk kolye görmek

Rüyada boncuk kolye görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boncuk kolye gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalettir.

Rüyada boncuk kolyeler görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalettir.

Rüyada boncuk kolye almak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kazancın ikiye katlanacağına işarettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yüzün güleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek yeni işler yapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, işlerin canlanacağına yorulur.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak kazancının hiç azalmayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments