Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu kemer görmek

Rüyada boncuklu kemer görmek

Rüyada boncuklu kemer görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu kemer gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada boncuklu kemer görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, artık daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kemer vermek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, işlere nazar değeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada süslü kemer görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kemerle adam dövmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kemer sıkmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline kemer takmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada taş kemer görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kemer görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments