Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kemer vermek

Rüyada birine kemer vermek

Rüyada birine kemer vermek kazancın daha da artacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kemer vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada siyah deri kemer görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kemerle dövmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş kemer görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıhhat ve moral bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi kemer takmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemerini kaybetmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deri kemer görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, zaferler kazanacağına inanılır.

Rüyada kemerle birini dövmek maddi konularda zayıf düşeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kalın kemer takmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments