Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerle adam dövmek

Rüyada kemerle adam dövmek

Rüyada kemerle adam dövmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada kemerle adam dövmek gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada kemerle adam dövmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Rüyada kemerle birini dövmek eline geçen paraları tutamayacağına, yatırımların heba olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada kemerle dövmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına alamet eder.

Rüyada birini kemerle dövmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, doğru olanı seçeceğine delalettir.

Rüyada kemerle adam öldürmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işarettir.

Rüyada erkek adam dövmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürekle adam dövmek insanların hayır dualarının alınacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adamları dövmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments