Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline kemer takmak

Rüyada beline kemer takmak

Rüyada beline kemer takmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Rüyada beline kemer takmak gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Rüyada beline altın kemer takmak büyük atılımların yapılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada beline kemer takmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinde altın kemer görmek dinç kalacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine işarettir.

Rüyada belinde kemer görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahı beline takmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beline tabanca takmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beline silah takmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada mavi kemer takmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments