Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kemer görmek

Rüyada mavi kemer görmek

Rüyada mavi kemer görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kemer gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Rüyada mavi kemer takmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına inanılır.

Rüyada mavi kemer görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada altın rengi kemer görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu kemer görmek yarardan çok zarar getireceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kemer çalmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kemer görmek huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulur.

Rüyada taşlı kemer görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kemerini sıkmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments