Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü kemer görmek

Rüyada süslü kemer görmek

Rüyada süslü kemer görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kemer gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada süslü kemer takmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada süslü kemer görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü fare görmek gözyaşı döküleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada süslü saat görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada süslü yatak örtüsü görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, şanssızlık yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü çikolata görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalettir.

Rüyada süslü yorgan görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Rüyada kendini süslü görmek galibiyetlerinin artacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments