Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kemer görmek

Rüyada taş kemer görmek

Rüyada taş kemer görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş kemer gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada taşlı kemer görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kem gözlere geleceğine işarettir.

Rüyada taş kemer görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına tabir olunur.

Rüyada kemerini kaybetmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada bel kemeri görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kemeri görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada kemer çözmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kemer takmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kemer görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments