Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer sıkmak

Rüyada kemer sıkmak

Rüyada kemer sıkmak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sağlıklı bir hayat süreceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yeni mekânlara gireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemer sıkmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada kemer sıkmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kemerini sıkmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada beline altın kemer takmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kemer görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, özlemelerin son bulacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kemer almak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kırık kemer görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemer hediye etmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, zorlukların artacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kemer görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments