Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk kolyeler görmek

Rüyada boncuk kolyeler görmek

Rüyada boncuk kolyeler görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk kolyeler gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk kolye hediye almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına işarettir.

Rüyada kolye boncuk görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk kolye yapmak bununla yüceleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek umutlarının çoğalacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuktan kolye takmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments