Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boncuklu kolye görmek

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada siyah boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek sevinç ve sürura, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada boncuk kolye takmak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu kolye görmek yıkılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye yapmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada boncuklu kolye takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk kolyeler görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments