Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk kolye yapmak

Rüyada boncuk kolye yapmak

Rüyada boncuk kolye yapmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük düşüneceğine, esenleyeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye yapmak gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada boncuk kolye yapmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk kolye hediye almak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada boncuk kolye takmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayatından razı geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments