Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye boncuk görmek

Rüyada kolye boncuk görmek

Rüyada kolye boncuk görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, belalardan korunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolye boncuk gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada boncuk kolye takmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, problemlerini çözeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret eder.

Rüyada boncuk kolye görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulur.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk kolye hediye almak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye yapmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek kurtuluşa ereceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada kolye boncuk görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments