Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk kolye hediye almak

Rüyada boncuk kolye hediye almak

Rüyada boncuk kolye hediye almak kazanç ve kar getireceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye hediye almak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçının.

Rüyada boncuk kolye hediye almak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuktan kolye takmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı boncuklu kolye görmek ferahlığa çıkacağına, şansın yüze güleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kolye boncuk görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada boncuklu kolye takmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments