Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuklu kolye almak

Rüyada nazar boncuklu kolye almak

Rüyada nazar boncuklu kolye almak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, güzel bir haber almaya, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek hayalkırıklığı duyacağına, geri planda kalacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, çaresiz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments