Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, dualarının karşılığını alacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, nahoş sözler işiteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek hüsrana uğrayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet eder.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada nazar boncuğu vermek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işlerin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments