Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek hem hayatının kurtulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işarettir.

Rüyada boncuk kolye takmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk kolye yapmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada boncuklu kolye görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments