Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk dizmek

Rüyada boncuk dizmek

Rüyada boncuk dizmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, karlı çıkacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, bol hayır duası alınacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalet eder.

Rüyada ipe boncuk dizmek zengin için yoksulluğa, insanların takdirini kazanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli boncuk dizmek zenginliği bulacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk dizmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dinine bağlı kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk dizmek koyu muhabbette kalacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boncuk dizmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil boncuk dizmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, dertleşerek moral bulacağına işarettir.

Rüyada fayans dizmek zarar verici olaylar yaşanacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments