Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fayans dizmek

Rüyada fayans dizmek

Rüyada fayans dizmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bir organizasyona katılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fayans dizmek gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada fayans dizmek hastalığın biteceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fayans taşı görmek üzüntülerin gideceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada banyo fayansı görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada fayans temizlemek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada beyaz fayans görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük başarılar kazanacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada fayans kırmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fayans görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi fayanslı ev görmek çok kötü durumlara düşeceğine, parasını dikkatli harcayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments