Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipe boncuk dizmek

Rüyada ipe boncuk dizmek

Rüyada ipe boncuk dizmek şansızlığın kırılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ipe boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada ipe boncuk dizmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk dizmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada boncuk dizmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Rüyada renkli boncuk dizmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi boncuk dizmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulur.

Rüyada beyaz boncuk dizmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ipe altın dizmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments