Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli boncuk dizmek

Rüyada renkli boncuk dizmek

Rüyada renkli boncuk dizmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizden bahsetmeniz başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Rüyada renkli boncuk dizmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuk dizmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe boncuk dizmek yüksek bir makamı olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk dizmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, aradığı kişiyi bulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk dizmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz boncuk dizmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Rüyada taşları dizmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments