Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk dizdiğini görmek

Rüyada boncuk dizdiğini görmek

Rüyada boncuk dizdiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyüleyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk dizdiğini gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Rüyada ipe boncuk dizmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk dizmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil boncuk dizmek insanlara iyilik yapmaya, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boncuk dizmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuk dizmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulur.

Rüyada renkli boncuk dizmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para dizmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments