Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boncuk dizmek

Rüyada beyaz boncuk dizmek

Rüyada beyaz boncuk dizmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulur.

Rüyada beyaz boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada beyaz boncuk dizmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada renkli boncuk dizmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Rüyada ipe boncuk dizmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret eder.

Rüyada boncuk dizmek yarardan çok zarar getireceğine, şansın yüzüne güleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek başarılı işlere imza atılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuk dizmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil boncuk dizmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşuna dizmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments