Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuk dizmek

Rüyada mavi boncuk dizmek

Rüyada mavi boncuk dizmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada mavi boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneklerinizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak mücadeleci durumlara girebilirsiniz.

Rüyada mavi boncuk dizmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ipe boncuk dizmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz boncuk dizmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, daima önüne bakacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalettir.

Rüyada renkli boncuk dizmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk dizmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Rüyada boncuk dizmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada dizden vurulmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments