Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boncuk dizmek

Rüyada yeşil boncuk dizmek

Rüyada yeşil boncuk dizmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hayır vereceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada yeşil boncuk dizmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli boncuk dizmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk dizmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalettir.

Rüyada beyaz boncuk dizmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe boncuk dizmek doğru karar veremeyeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk dizmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tütün dizmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments