Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerin bombalandığını görmek

Rüyada bir yerin bombalandığını görmek

Rüyada bir yerin bombalandığını görmek dayanışma içinde kalacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerin bombalandığını gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada bir yerin bombalandığını görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına tabir olunur.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada evinin bombalandığını görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sorunların sürekli artacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada el bombası atmak kötü kişilere yakın olacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada atom bombası görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada evin bombalandığını görmek düşünmeden hareket edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada el bombası patlatmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el bombası attığını görmek sermayesini kaybedeceğine, işlerin yoluna gideceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments