Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bombadan kaçmak

Rüyada bombadan kaçmak

Rüyada bombadan kaçmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bombadan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada bombadan kaçmak hem moral hem de çareler bulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bombalardan kaçmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına alamet eder.

Rüyada uçakla bombalanmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına yorulur.

Rüyada uçak bombası görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada top bombası görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada el bombası atmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin bombalandığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sis bombası görmek kalp kırıklığına neden olacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments