Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulun bombalandığını görmek

Rüyada okulun bombalandığını görmek

Rüyada okulun bombalandığını görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulun bombalandığını gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada okulun bombalandığını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlayan bombalar görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bombadan kurtulmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçaktan bombalanmak hastalıkların iyileşeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Rüyada el bombası attığını görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gaz bombası görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin bombalandığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments