Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bombalardan kaçmak

Rüyada bombalardan kaçmak

Rüyada bombalardan kaçmak çok zor dönemlerden geçeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, özel muamele göreceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına inanılır.

Rüyada bombalardan kaçmak gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada bombalardan kaçmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına alamet eder.

Rüyada bombadan kaçmak müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada bombalandığını görmek ruhunu güzelleştireceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine işarettir.

Rüyada bombaların patladığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada okulun bombalandığını görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bombası görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Rüyada ses bombası görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kötü günlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada atom bombası görmek girişimlerde bulunacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments