Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sis bombası görmek

Rüyada sis bombası görmek

Rüyada sis bombası görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hatalarından erken döneceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sis bombası gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Rüyada sis bombası görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Rüyada uçakla bombalanmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada atom bombası görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçak bombası görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada el bombası patlatmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bombadan korkmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada gaz bombası görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada el bombası attığını görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, umutlarının da tükeneceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments