Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol para saymak

Rüyada bol para saymak

Rüyada bol para saymak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol para saymak gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada bol para saymak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada çok kağıt para saymak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Rüyada kağıt para almak ve saymak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, şansın yüzüne güleceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para saymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının parasını saymak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalet eder.

Rüyada bozuk para saydığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, refah düzeyinin artacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada para alıp saymak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments