Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para almak ve saymak

Rüyada kağıt para almak ve saymak

Rüyada kağıt para almak ve saymak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada kağıt para almak ve saymak gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada eski kağıt para saymak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada tomarla kağıt para saymak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada çok kağıt para saymak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kağıt para saydığını görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para saymak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para almak ve saymak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt saymak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments