Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının para saydığını görmek

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, unvan sahibi olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının para saydığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada para alıp saymak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının para saydığını görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kağıt para saymak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, onu uyaracağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet eder.

Rüyada para almak ve saymak kaza ve belaların çıkmayacağına, borçların hafifleyeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada eski kağıt para saymak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments