Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para alıp saymak

Rüyada para alıp saymak

Rüyada para alıp saymak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, arzularının yerine geleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para alıp saymak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Rüyada para alıp saymak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının para saydığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada demir para saydığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada bütün para saymak işlerinin hızlanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada para saymak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Rüyada demetle para saymak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalettir.

Rüyada altın para saymak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para saymak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments